torsdag 13. desember 2012

396

I DAG stod vi opp litt ekstra tidlig, Sandra, Jeppe, Christian og jeg, for vi skulle gå i luciatog i gangene og gi alle lussekatter på senga. Det var en ekstremt god idé, og var superkoselig helt fram til brannalarmen gikk etter det andre rommet. Heldigvis var de fleste ikke fullt så bitre, men så våre gode intensjoner som lå til bunns. Så kom barnehagen i luciatoget sitt, rundt i matsalen. (Våre lussekatter var best.)
Vi på jordbruk prøvde nok en gang å være med matlinja, da vi skulle partere gris. Det viser seg dog gang på gang at vi er mest tullete og slitne, så til slutt endte vi opp med å ha et møte i forkant av friere som var middagens store begivenhet. Invitasjoner med rollebeskrivelser kom straks etterpå og vips gleder alle seg til jordbruksfesten 12. januar.
Og som om dagen ikke var innholdsrik nok, gikk Malcolm og jeg ut for å se på meteorittstormen som passerte i går kveld/natt. Vi så en god del stjerneskudd, hilste på Sandra og Esben som hadde bestemt seg for å sove ute, og frøs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar